fbpx

Requisits per a un lloc web d’èxit

El teu lloc web no genera la confiança necessària? No aconsegueixes vendes a través d’ella? Estàs pensant a passar al món online? Sigui quina sigui la teva situació, és important que coneguis els requisits d’un lloc web d’èxit!

La importància d’un lloc web

Un lloc web és la manera de dir al món que hi ets. Avui dia, en un món tan competitiu, per destacar i diferenciar-te de la resta, necessites una presència online que et representi.

El lloc web ha de ser el teu aparador online, un lloc on el teu públic objectiu trobi una solució a les seves necessitats i s’enamori del que veuen. Per a això, és imprescindible tenir un lloc web optimitzat que et permeti complir els objectius que persegueix la teva empresa.

Per tant, tant si el teu web és corporatiu o una botiga online, és necessari que compleixi amb els següents punts per obtenir l’èxit esperat:

Garantir seguretat web

La seguretat web és la millor manera de demostrar als teus clients que et preocupes per protegir les seves dades personals. El teu domini ha de disposar del “HTTPS”, un indicatiu de què és segur. A part d’evitar problemes de seguretat i oferir una visió positiva i de confiança a l’usuari, contribueix a la millora del posicionament orgànic.

Per una altra part, has de complir amb la RGPD (Reglament de Protecció de Dades) incorporant al teu web els documents necessaris com l’Avís Legal, la Política de Privacitat i de Cookies.

Estructura web optimitzada

L’objectiu de qualsevol web és facilitar la navegació als usuaris, per això el teu web ha de facilitar la usabilitat. El primer pas és estructurar la informació de manera fàcil i coherent, perquè el teu públic objectiu no es perdi navegant i pugui trobar allò que està buscant amb facilitat. 

Entre aquesta estructura no hi poden faltar els “Call to action”, és a dir, crides a l’atenció en forma de botó o enllaç que inviten a fer clic per complir un objectiu determinat i fomentar la interacció amb els usuaris. Els CTA són uns dels requisits per a un lloc web d’èxit!

Informació de valor

Enrere van quedar els webs corporatius en els quals es parlava de la missió i els valors de les empreses. El teu lloc web és la teva oportunitat per causar una bona impressió, així que el contingut ha de ser atractiu i efectiu.

Un bon contingut pot marcar la diferència! Aporta un valor diferencial amb un màrqueting de continguts ben treballat que sigui optimitzat SEO i que reflecteixi la informació de la teva empresa de manera clara i atractiva.

Adaptació a tots els dispositius

Veritat que utilitzes el mòbil com a eina de cerca d’informació? Els smartphones han revolucionat el món web, perquè el percentatge d’usuaris que l’utilitzen per navegar per internet és superior als que utilitzen un ordinador. 

Ofereix el contingut perfecte a cada dispositiu i no perdis visites del teu web! Un lloc web responsive, és a dir, que s’adapti a cada dispositiu, garantirà una correcta visualització, una millor experiència de navegació a l’usuari i farà que aquest vulgui tornar a visitar el teu web. A més, Google dona prioritat als llocs que estan adaptats per a dispositius mòbils.

Treballar el posicionament SEO

Un altre dels requisits és treballar les tècniques de posicionament orgànic als buscadors per guanyar tràfic i visibilitat. Si t’estàs iniciant en el món online i et preguntes què és el SEO, es pot resumir en l’optimització del lloc web per guanyar visibilitat en els buscadors.

Gràcies al SEO molta gent pot conèixer la teva marca i els teus serveis. Guanyar visibilitat és un dels principals objectius de qualsevol empresa, així que és imprescindible optimitzar el SEO per aconseguir el major nombre de visites possibles al web.

Velocitat de càrrega

Esperaries més de 10 segons a què es carregi un web? La resposta segur que és NO, com la de quasi tothom. Per això se li ha de donar la importància necessària a la velocitat de càrrega del web.

Quan la gent busquem alguna cosa a Internet, estem acostumats a la immediatesa i, per això, els webs que són més lentes del normal perden les seves visites. El temps és or!

A més de facilitar la navegació a l’usuari i evitar una taxa de rebot elevada, una òptima velocitat de càrrega millora el posicionament en Google, ja que és un dels paràmetres que té en compte en el seu algoritme. 

Els requisits per a un lloc web d’èxit

Aquests requisits per a un lloc web, acompanyats un disseny atractiu i diferencial, faran que el teu web estigui optimitzat per als usuaris i que et permeti vendre per internet.

Posar en marxa el teu web és només el principi! Acompanyar-lo de les estratègies adequades i d’una bona visibilitat a les xarxes socials, serà el següent pas per fer enlairar el teu negoci. Hi estàs preparat? No et quedis enrere i fes el pas cap a la transformació digital!

Estiguis al dia

Per rebre recursos, estar informat i al dia, subscriu-te al newsletter.

!
!

Abans de subscriure't, si us plau, consulta els nostres política de privacitat.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Open chat
1
Creus que et podem ajudar? Whatsappeja'ns!