fbpx

WhatsApp, problemes de seguretat.

WhatsApp ha alertat durant el dia d’avui (dimarts 14 de maig de 2019), de la detecció d’un forat en la seguretat a l’aplicació.

Aquesta errada en el sistema, ha permès als atacants, poder instal·lar un programa espia en els mòbils dels usuaris que utilitzen aquesta aplicació i que la mantenen sense actualitzar.

Whatsapp

Però com s’infecta el telèfon mòbil?

S’ha descobert un problema de seguretat i aquest permet instal·lar un programa espia al telèfon dels usuaris. No obstant això però, tan sols a aquells que no tinguin l’aplicació actualitzada a la darrera versió.

Per infectar el telèfon, els atacants només han de realitzar una trucada a través de Whatsapp al telèfon que volen infectar. Tan si es contesta aquesta trucada com si no, el telèfon, sembla ser, que acaba infectant-se.

La infecció d’un telèfon, permet facilitar dades als pirates, veure converses privades o inclús saber la ubicació del dispositiu.

WhatsApp ha demanat a tots els usuaris que actualitzin l’aplicació com més aviat millor. Per solucionar aquest problema de seguretat, hi ha una versió més nova, disponible des de fa unes hores.

El forat de seguretat, el va descobrir, segons informa el Financial Times, una empresa de ciberintel·ligència ubicada a Israel.

Estiguis al dia

Per rebre recursos, estar informat i al dia, subscriu-te al newsletter.

!
!

Abans de subscriure't, si us plau, consulta els nostres política de privacitat.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Open chat
1
Creus que et podem ajudar? Whatsappeja'ns!